VORTAL BHP
Aktualnie jest 860 Linki i 253 kategori(e) w naszej bazie
WARTE ODWIEDZENIA
 Co nowego Pierwsza 10 Zarekomenduj nas Nowe konto "" Zaloguj 19 kwietnia 2024
KONTAKT Z NAMI

Robert Łabuzek
+48501700846
 
Masz problem z BHP
szukasz odpowiedzi ?
Szybko i gratisowo otrzymasz poradę
zadzwoń lub napisz na maila.

Na stronie przebywa obecnie....

Obecnie jest 33 gości i 0 użytkowników online.

Możesz zalogować się lub zarejestrować nowe konto.

Menu główne


Google

Przeszukuj WWW
Szukaj z www.bhpekspert.pl

szukaj pnForum ostatnie posty Uwaga: Zarejestrowani użytkownicy są zawiadamiani o nowych postach Uwaga: Zarejestrowani użytkownicy są zawiadamiani o nowych postach

poprzedni temat Drukuj temat do nowego tematu

Forum ::  BHP i Prawo Pracy ::  PORADY ::  HACCP
Moderowany przez: xtd, bhpekspert

Do dołu 

HACCP

archiwum Wysłany: 04.02.2004, 09:14
Młodszy użytkownik
Młodszy użytkownik
archiwum

Zarejestrowany:
14-10-2002 - 00:00
Postów: 4

Status: offline
ostatnia wizyta: 30.11.99
Prowadzę działalność gospodarczą i mam sklep oraz stragan z żywnością. Zatrudniam dwie osoby. Czy mam obowiązek wprowadzenia HACCP — Karol M.



Top  Profil wyślij PM Strona domowa
 
wypadki Wysłany: 05.02.2004, 05:36
Młodszy użytkownik
Młodszy użytkownik
wypadki

Zarejestrowany:
17-11-2002 - 00:00
Postów: 2

Status: offline
ostatnia wizyta: 30.11.99
Zgodnie z ustawą o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia, obowiązek wdrożenia systemu HACCP od 1 maja 2004 r. będą mieli wszyscy przedsiębiorcy z branży żywieniowej, zajmujący się dystrybucją (transportem), handlem, cateringiem, prowadzeniem stołówek i restauracji — bez względu na wielkość ich firmy. Jednak w przypadku małych firm, straganów itd. wdrożenie systemu nie powinno być ani kosztowne, ani kłopotliwe. Przykładowo, w niewielkim sklepie właściciel będzie mógł wdrożyć system samodzielnie, posiłkując się m.in. poradnikami wdrożenia HACCP, które powinny być dostępne we wszystkich lokalnych stacjach sanepidu. Jednym z wymogów HACCP jest zakup sprzętu i urządzeń do monitorowania krytycznych punktów kontroli w zakładzie. W przypadku małego sklepiku może to być np. termometr, zainstalowany w miejscu przechowywania towaru.



Top  Profil wyślij PM Strona domowa
 
mutant Wysłany: 05.03.2004, 19:45
Młodszy użytkownik
Młodszy użytkownik
mutant

Zarejestrowany:
08-11-2003 - 00:00
Postów: 6

Status: offline
ostatnia wizyta: 06.06.13
Może było by szybciej podejść do kolegi i porozmawaiać na ten temat.Przecież z Basztowej na Mogliską to chyba niedaleko
Top  Profil wyślij PM
 


Obecnie na forum znajduje się::
i 0 gość

Ta lista bazuje na wykazie użytkowników aktywnych w ostatnich 10 minutach


Powered by pnForum Wersja 2.6
INDIE 2015


Nasza nowa strona


Kodeks pracy


OKRESOWY Dla SŁUŻBY BHP, SZKOLENIE SIP


Kategorie


POZWOLENIA ZINTEGROWANE-HANDEL CO2


Głosowanie

Czy Państwowa Inspekcja Pracy spełnia swoją rolę

[ Wyniki | Ankiety ]

Głosów: 330
Komentarzy: 1


Polecamy ebooki



BHP EKSPERT Sp.z o.o.

NIP 678-315-47-15 KRS 0000558141 bhpekspert@gmail.com
tel.kom.(0)501-700-846
Tworzenie strony: 0,276715040207 sekund.