VORTAL BHP
Aktualnie jest 860 Linki i 253 kategori(e) w naszej bazie
WARTE ODWIEDZENIA
 Co nowego Pierwsza 10 Zarekomenduj nas Nowe konto "" Zaloguj 29 marca 2024
KONTAKT Z NAMI

Robert Łabuzek
+48501700846
 
Masz problem z BHP
szukasz odpowiedzi ?
Szybko i gratisowo otrzymasz poradę
zadzwoń lub napisz na maila.

Na stronie przebywa obecnie....

Obecnie jest 64 gości i 0 użytkowników online.

Możesz zalogować się lub zarejestrować nowe konto.

Menu główne


Google

Przeszukuj WWW
Szukaj z www.bhpekspert.pl

szukaj pnForum ostatnie posty Uwaga: Zarejestrowani użytkownicy są zawiadamiani o nowych postach Uwaga: Zarejestrowani użytkownicy są zawiadamiani o nowych postach

poprzedni temat Drukuj temat do nowego tematu

Forum ::  BHP i Prawo Pracy ::  PORADY ::  HACCP raz jeszcze..........
Moderowany przez: xtd, bhpekspert

Do dołu 

HACCP raz jeszcze..........

stan111 Wysłany: 06.12.2003, 10:58
Młodszy użytkownik
Młodszy użytkownik
stan111

Zarejestrowany:
07-12-2003 - 00:00
Postów: 2

Status: offline
ostatnia wizyta: 30.11.99
Poszukuję informacji o sposobie wprowadzenia systemu w konkretnej branży(cukiernictwo, produkcja). Czy istnieją już firmy wprowadzające HACCP u odbiorców, lub też tylko certyfikujące samodzielnie uruchomiony system? Czy są organizowane PROFESJONALNE szkolenia dające uznane papiery, że się takowe ukończyło? Dziękuję za wszelkie info.
Top  Profil wyślij PM
 
Jan Wysłany: 07.12.2003, 06:58
Młodszy użytkownik
Młodszy użytkownik
Jan

Zarejestrowany:
16-06-2002 - 00:00
Postów: 1

Status: offline
ostatnia wizyta: 30.11.99
HACCP to metoda zapewnienia bezpieczeństwa żywności, która opiera się

przede wszystkim na zapobieganiu zagrożeniom. Polega ona na zindentyfikowaniu

miejsc, w których mogą pojawić się niebezpieczeństwa i odpowiednim

zareagowaniu, jeśli zagrożenie wystąpi. Warto pamiętać, że HACCP to

system polegający na samokontroli. Firma sama decyduje, które momenty

w produkcji lub sprzedaży wiążą się z zagrożeniem dla żywności i które spośród

nich mogą być skutecznie wyeliminowane, następnie określa jak zamierza

obserwować/nadzorować niebezpieczne miejsca i co zrobić, kiedy zagrożenie

się pojawi.\"



Wiecej na http://www.parp.gov.pl/rzlhaccp.html
Top  Profil wyślij PM Strona domowa
 


Obecnie na forum znajduje się::
i 0 gość

Ta lista bazuje na wykazie użytkowników aktywnych w ostatnich 10 minutach


Powered by pnForum Wersja 2.6
INDIE 2015


Nasza nowa strona


Kodeks pracy


OKRESOWY Dla SŁUŻBY BHP, SZKOLENIE SIP


Kategorie


POZWOLENIA ZINTEGROWANE-HANDEL CO2


Głosowanie

Czy Państwowa Inspekcja Pracy spełnia swoją rolę

[ Wyniki | Ankiety ]

Głosów: 330
Komentarzy: 1


Polecamy ebooki



BHP EKSPERT Sp.z o.o.

NIP 678-315-47-15 KRS 0000558141 bhpekspert@gmail.com
tel.kom.(0)501-700-846
Tworzenie strony: 0,218894004822 sekund.