|
|
|
Robert Łabuzek
+48501700846
Masz problem z BHP
szukasz odpowiedzi ?
Szybko i gratisowo otrzymasz poradę
zadzwoń lub napisz na maila. |
|
Na stronie przebywa obecnie....
|
|
|
| |
|
HACCP raz jeszcze.......... |
stan111
|
Wysłany: 06.12.2003, 10:58
|
Młodszy użytkownik
Zarejestrowany: 07-12-2003 - 00:00
Postów: 2
Status: offline ostatnia wizyta: 30.11.99
|
Poszukuję informacji o sposobie wprowadzenia systemu w konkretnej branży(cukiernictwo, produkcja). Czy istnieją już firmy wprowadzające HACCP u odbiorców, lub też tylko certyfikujące samodzielnie uruchomiony system? Czy są organizowane PROFESJONALNE szkolenia dające uznane papiery, że się takowe ukończyło? Dziękuję za wszelkie info.
|
|
|
|
|
Jan
|
Wysłany: 07.12.2003, 06:58
|
Młodszy użytkownik
Zarejestrowany: 16-06-2002 - 00:00
Postów: 1
Status: offline ostatnia wizyta: 30.11.99
|
HACCP to metoda zapewnienia bezpieczeństwa żywności, która opiera się
przede wszystkim na zapobieganiu zagrożeniom. Polega ona na zindentyfikowaniu
miejsc, w których mogą pojawić się niebezpieczeństwa i odpowiednim
zareagowaniu, jeśli zagrożenie wystąpi. Warto pamiętać, że HACCP to
system polegający na samokontroli. Firma sama decyduje, które momenty
w produkcji lub sprzedaży wiążą się z zagrożeniem dla żywności i które spośród
nich mogą być skutecznie wyeliminowane, następnie określa jak zamierza
obserwować/nadzorować niebezpieczne miejsca i co zrobić, kiedy zagrożenie
się pojawi.\"
Wiecej na http://www.parp.gov.pl/rzlhaccp.html
|
|
|
|
|
Obecnie na forum znajduje się::
i 0 gość
Ta lista bazuje na wykazie użytkowników aktywnych w ostatnich 10 minutach
| |
OKRESOWY Dla SŁUŻBY BHP, SZKOLENIE SIP
|
|
|
|
POZWOLENIA ZINTEGROWANE-HANDEL CO2
|
|
|
|
| |