|
|
|
Kategoria: Start / Akty Prawne Katalog / Zdrowie,Higiena,ŻywnośćSortuj linke wg: Tytuł ( + | - ) Data ( + | - ) Ocena ( + | - ) Popularność ( + | - ) Linki posortowane wg: Tytuł (A-Z) Badania lekarskie 585Rozporządzenie Ministra Zdrowia i Opieki Społecznej z dnia 30 maja 1996 r. w sprawie przeprowadzania badań lekarskich pracowników, zakresu profilaktycznej opieki zdrowotnej nad pracownikami oraz orzeczeń lekarskich wydawanych do celów przewidzianych w Kodeksie pracyDodano: 10-Cze-2003 | odsłon: 1733 Zgłoś niedziałający link | Szczegóły Choroby zawodowe.Wykaz ID 537ROZPORZĄDZENIE RADY MINISTRÓW z dnia 30 lipca 2002 r. w sprawie wykazu chorób zawodowych, szczegółowych zasad postępowania w sprawach zgłaszania podejrzenia, rozpoznawania i stwierdzania chorób zawodowych oraz podmiotów właściwych w tych sprawach. (Dz. U. Nr 132, poz. 1115)Dodano: 20-Mar-2003 | odsłon: 1660 Zgłoś niedziałający link | Szczegóły Czynniki szkodliwe 552Pomiary czynników szkodliwychDodano: 05-Kwi-2003 | odsłon: 1586 Zgłoś niedziałający link | Szczegóły Dokumentacja Medyczna ID 541ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 16 stycznia 2003 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie rodzajów dokumentacji medycznej służby medycyny pracy oraz sposobu jej prowadzenia i przechowywania (Dz. U. Nr 37, poz. 328)Dodano: 23-Mar-2003 | odsłon: 1593 Zgłoś niedziałający link | Szczegóły Kierowcy badania lekarskie ID 685ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 7 stycznia 2004 r. w sprawie badań lekarskich kierowców i osób ubiegających się o uprawnienia do kierowania pojazdami (Dz. U. Nr 2, poz. 15)Dodano: 12-Kwi-2004 | odsłon: 1660 Zgłoś niedziałający link | Szczegóły Napromienianie środków spożywczych ID 555ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 15 stycznia 2003 r. w sprawie warunków napromieniania środków spożywczych, dozwolonych substancji dodatkowych lub innych składników żywności, które mogą być poddane działaniu promieniowania jonizującego, ich wykazów, maksymalnych dawek napromieniania oraz wymagań w zakresie znakowania i wprowadzania do obrotu (Dz. U. Nr 2, poz. 327)Dodano: 10-Kwi-2003 | odsłon: 1552 Zgłoś niedziałający link | Szczegóły Ocena ryzyka dla zdrowia wprowadzanej nowej substancji 557ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 18 lutego 2003 r. w sprawie szczegółowych danych wymaganych w dokumentacji przedstawianej przez zgłaszającego substancję nową, niezbędnych do oceny ryzyka stwarzanego przez taką substancję dla zdrowia człowieka i środowiska (Dz. U. Nr 50, poz. 437Dodano: 10-Kwi-2003 | odsłon: 1500 Zgłoś niedziałający link | Szczegóły PIS, Państwowa Inspekcja Sanitarna,SanepidPortalmed to propozycja dla osób związanych ze środowiskiem medycznym, kładąca nacisk na uczciwą, rzetelną i sprawdzoną informację dotyczącą wiedzy z zakresu medycyny, farmacji oraz informatyki medycznej i farmaceutycznej.Dodano: 28-Gru-2003 | odsłon: 2006 Zgłoś niedziałający link | Szczegóły Produkcja żywności zasady higieny ID512ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 6 stycznia 2003 r. w sprawie szczegółowego zakresu i metod wewnętrznej kontroli jakości zdrowotnej żywności i przestrzegania zasad higieny w procesie produkcji w zakładach produkujących lub wprowadzających żywność do obrotu (Dz. U. Nr 6, poz. 77)Dodano: 08-Lut-2003 | odsłon: 1766 Zgłoś niedziałający link | Szczegóły ROZPORZĄDZENIE częstotliwość i pomiary czynników szkodliwych ID 526ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA I OPIEKI SPOŁECZNEJ z dnia 9 lipca 1996 r. w sprawie badań i pomiarów czynników szkodliwych dla zdrowia w środowisku pracy. (Dz. U. Nr 86, poz. 394)Dodano: 08-Mar-2003 | odsłon: 1658 Zgłoś niedziałający link | Szczegóły Wybierz stronę: 1 2 Następny >> |
|
BHP EKSPERT Sp.z o.o.
NIP 678-315-47-15 KRS 0000558141 bhpekspert@gmail.com tel.kom.(0)501-700-846 |