Czy wiesz co (kupu)jesz? Stare wędliny i sery - reaktywacja [1]

Autor : abecadlo Dodano: 05-07-2004 - 20:50
Niedowiary [2]
Czego nie widzi klient? Co się dzieje na zapleczu sklepów z żywnością? Reporterka programu Uwaga! pracowała w sklepie "Champion" należącym do sieci Carrefour.
Pracowałam przez tydzień w dziale z wędlinami, serami i rybami. Zawsze wiedziałam, że nie znamy całej prawdy o sprzedawanej żywności - opowiada. "Widziałam takie rzeczy, że przerosły one moje najśmielsze oczekiwania".

Tutaj oryginał [3]


Komentarze

Wyświetlanie Sortowanie
Tylko zalogowani użytkownicy mogą komentować. Zarejestruj lub zaloguj się [4]
Links
  [1] http://bhpekspert.pl/index.php?name=News&file=article&sid=938
  [2] http://bhpekspert.pl/index.php?name=News&catid=&topic=63
  [3] http://info.onet.pl/945213,135,item.html
  [4] http://bhpekspert.pl/user.php