Nowe Rozporządzenie Higiena przy produkcji żywności od 6.02.2003 [1]

Autor : zywnosc Dodano: 06-02-2003 - 06:52
NOWE PRZEPISY [2]
ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1)

z dnia 6 stycznia 2003 r.

w sprawie szczegółowego zakresu i metod wewnętrznej kontroli jakości zdrowotnej żywności i przestrzegania zasad higieny w procesie produkcji w zakładach produkujących lub wprowadzających żywność do obrotu

(Dz. U. Nr 6, poz. 77)
ABY WYSWIETLIĆ TEKST KLIKNIJ zywnosc A NASTEPNIE OTWÓRZ Moja Strona WWW

Komentarze

Wyświetlanie Sortowanie
Tylko zalogowani użytkownicy mogą komentować. Zarejestruj lub zaloguj się [3]
Links
  [1] http://bhpekspert.pl/index.php?name=News&file=article&sid=459
  [2] http://bhpekspert.pl/index.php?name=News&catid=&topic=71
  [3] http://bhpekspert.pl/user.php